Elena aloittaa meillä 03.04.2023. Ihana ja taitava Elena on intohimoinen kouluttautuja ja trendien seuraaja. Tulette varmasti viihtymään puheliaan Elenan penkissä.

Elenan kaikki palvelut tutustumistarjouksena -20% huhtikuun 2023 ajan.

Moikka kaikille! Olen Elena, kampaaja/ CIDESCO-kosmetologi.

Opiskelin Espoon Omniassa ja Stadin ammattiopistossa. (Vaihto-opiskelijana olen suorittanut myös jakson Isossa-Britanniassa). Työuran aikana olen myös suorittanut lukuisia täydennyskoulutuksia sekä Suomessa, että ulkomailla.

Suosikkejani ovat babylights-raidoitukset, balayage- ja hand touch-tekniikka. Kosmetologitaustaisena kampaajana huolehdin hiusten hyvinvoinnista ja terveydestä. Vahvuuksiini kuuluu myös vahva suomen kielen taito: sekä suullinen että kirjallinen (Olen asunut Suomessa 20 vuotta).

Olen positiivinen, avoin, ahkera, erittäin tarkka ja asiakaspalveluhenkinen ihminen, lähestyn ihmisiä nopeasti ja helposti! Lämpimästi tervetuloa ❤️