Parturi-kampaaja Minja aloittaa Salon Hot Hairissa helmikuussa. Kaikki Minjan palvelut tutustumistarjouksena -20% helmikuun loppuun asti. Tervetuloa Minja ja Tervetuloa Minjan penkkiin.

“Moikka, minä olen Minja! Hiusten laittaminen on ollut itselle intohimona jo pikkutytöstä saakka. Parturi-kampaajana olen toiminut vuodesta 2021. Uuden oppiminen ja kouluttautuminen on itselle todella tärkeää pysyäkseni trendeissä mukana!

Omia vahvuuksia ovat erilaiset raidoitustekniikat ja kerrostetut leikkaukset, nämä ovat myös omia lempparitöitä tehdä. Eläväiset brunet ja shokkivärit ovat myös ihania tehdä! Teippipidennyksiä olen tehnyt useita vuosia, niin tuodakseen hiuksille pituutta kuin myös paksuutta.

Mitkä olisi sun unelma hiukset? Mun penkissä voidaan olla rennosti oman fiiliksen mukaan. Itse tykkään jutella niitä näitä ja pidän sinut ajantasalla mitä teen hiuksillesi. Tervetuloa mun penkkiin ja tehdään juuri sinulle sopivat hiukset!❤️”

Jaa tämä myös ystävillesi!

Samankaltaiset artikkelit