Hiustenpidennykset tekee kampaamo Salon Hot Hair Espoo Tapiola.

Haaveissa uusi väri? Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon, joka ei sido sinua. Suunnitellaan sinulle yhdessä sopiva värjäys ja tekniikka. Konsultaatiossa saat myös tietää tarkan hinnan palvelulle. Ajan voit varata suoraan netistä, suosithan ensimmäisiä ja viimeisiä aikojal

Pidennyshiusta on saatavilla 35 cm pituudesta 70 cm pituuteen. Mitä pidempää hius on, sitä arvokkaampaa se myös on. Tarvittava pidennyshiusten määrä riippuu täysin oman hiuksen paksuudesta sekä halutusta lopputuloksesta. Määrän tulee aina olla sopiva omaan hiukseen suhteutettuna: toiselle riittää yksi puntti pidennyshiusta, kun toinen tarvitsee useamman puntin. Tästä syystä tulee aina varata ilmainen konsultaatio, sillä jokainen hius on yksilöllinen, ja luonnollisimman lopputuloksen saa, kun otamme huomioon sinun omat hiuksesi.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon ajanvarauksemme kautta. Valitse ensin toimipiste, sen jälkeen kategoria (esim. pidennys tai värjäys), jonka jälkeen pääset valitsemaan palvelun eli maksuttoman konsultaation.

Jaa tämä myös ystävillesi!

Samankaltaiset artikkelit