Tietoa meistä

Salon Hot Hair on viihtyisä parturi-kampaamo Espoon Tapiolassa, Kauppakeskus Ainoassa. Tutustu meihin tässä!

Salon Hot Hairin henkilökunta

Me palvelemme Sinua!

Angelika, parturi-kampaaja Espoon Tapiolassa.

Angelika

Moikka, olen Angelika. Valmistuin parturi-kampaajaksi 2005 ja siitä lähtien olen ollut alalla yrittäjänä.

Teen kaikkia alan töitä hiusten leikkauksista vaativiin erikoisvärjäyksiin. Parasta työssäni on kaikki Te ihanat asiakkaat. Jokainen Teistä on minulle uusi haaste ja pyrin saamaan kaikille täydellisen lopputuloksen. Kiitokset kuuluvat myös ihanille työkavereilleni. Mikään yritys ei pärjää ilman loistavaa henkilökuntaa ja meillä on nyt hyvä tiimi kasassa.

Tervetuloa Hot Hairiin – Ollaan Sinua varten❤️

Tanja

Hei kaikille. Olen Tanja ja valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2015. Olen työskennellyt Salon Hot Hairissa 4 vuotta ja teen kaikkia alan töitä. Suosikkejani ovat kampaukset ja värikokonaisuudet. Isoin haasteeni on ollut suomen kielen oppiminen, mutta nyt palvelu jo onnistuu suomen kielellä. Olen työssäni tarkka ja haluan saada aina asiakkaan tyytyväiseksi.

Tervetuloa ❤️

Tanja, parturi-kampaaja Espoon Tapiolassa.
Shanil, parturi-kampaaja Espoon Tapiolassa.

Shanil

Hei, Olen Shanil, 24-vuotias espoolainen parturi-kampaaja. Valmistuin parturi-kampaajan ammattiin vuonna 2015 Stadin ammattiopistosta ja olen nyt työskennellyt alalla 5 vuotta. Teen kaikki alan työt leikkauksista värjäyksiin. Suosikkejani ovat kampaukset ja raidoitukset.

Olen sosiaalinen, helposti lähestyttävä, huumorintajuinen ja tavoitteeni on saada aina Asiakas lähtemään tyytyväisenä penkistäni.

Tervetuloa ❤️

Selma

Hei, olen Selma ja toiminut alalla vuodesta 2014. Suosikkejani ovat ehdottomasti vaalennukset, raidoitukset sekä kaikenlaiset väri ja leikkaus kokonaisuudet.

Olen iloinen ja rento asiakaspalvelija, jonka kanssa on helppo keskustella ja olla. Suunnitellaan juuri sinulle sopivat hiukset!

Tervetuloa ❤️

Selma, parturi-kampaaja Espoon Tapiolassa.
Roosa, kampaaja Espoon Tapiolassa.

Roosa

Olen työskennellyt kampaajana vuodesta 2012, ja sitä ennen tein töitä meikkaaja-maskeeraajana. Työhistoriani alkoi freelancerina erilaisten projektien parissa – tein paljon meikkauksia sekä kampauksia esimerkiksi musiikkivideoihin, häihin ja erilaisiin tapahtumiin. Jossain vaiheessa aloin fiilistelemään hiustenlaittoa entistä enemmän ja totesin että haluan täydentää ammattitaitoani hiusalan koulutuksella. Näin tein ja sille tielle jäinkin! Ihastuin liiketyöhön ja upeisiin asiakkaisiini. Työskentely intohimoni eli hiusten, meikkien ja hiustenpidennysten parissa on minulle unelmien täyttymys!

Kuten aiemmin mainitsin, hiustenpidennykset ovat intohimoni, ja teenkin päivittäin pidennyksiä teippi- sekä sinettitekniikoilla. Tämän lisäksi erilaiset raidoitustyöt, ombrét sekä vaalennukset ovat lähellä sydäntäni, ja arvioisinkin noin 80% asiakkaistani olevan blondeja.

Uudet tekniikat, hiusmuodin viimeisimmät trendit, sekä mahtavat asiakkaamme inspiroivat minua päivittäin täyttämään teidän hiusunelmianne ❤️

Cariina

Moikka, olen Cariina ja valmistuin kampaajaksi maaliskuussa 2020 kampaamokoulu Unikasta.

Värjäyksissä ja raidoissa rakastan erilaisia kuparin sävyjä sekä luonnollisia vaaleita. Leikkauksissa polkat ovat suosikkejani, teen toki kaikkia kampaajan töitä innolla!

Minulle on tärkeää että asiakkaana saat mukavan rentouttavan hetken sillä aikaa kun toteutan toiveesi hiustesi suhteen.

Tervetuloa ❤️

Cariina, kampaaja Espoon Tapiolassa.
Merily, parturi-kampaaja Espoon Tapiolassa.

Merily

Moikka! Olen Merily, 21-vuotias ja valmistunut parturi-kampaajaksi maaliskuussa 2022 kampaamokoulu Unikasta.

Mulle on tärkeää alalla kehittyminen. Seuraan koko ajan sometrendejä ja katselen hiusalan ammattilaisten videoita/­koulutuksia ympäri maailmaa. Olen myös suorittanut keratiini­suoristus­koulutuksen huippu­kouluttajalla, että voisin tarjota sulle ammattitaitoista ja parasta palvelua.

Suosikkejani ovat raidoitukset, balayage, shokkivärit ja parturipalvelut! Mutta tosiaan rakastan tehdä kaikkia palveluita saman verran, kun kaikissa palveluissa on kivoja haasteita.

Olen ystävällinen ja rento asiakaspalvelija. Työskentelen niin kuin kyseessä olisi omat hiukseni, olen tarkka. Lupaan pitää sun hiuksistasi parasta huolta!

Tärkeintä mulle on, että tuntisit penkissä olon niin kuin olisit ystävän luona ja lähtisit tyytyväisenä. Tervetuloa ❤️

Elena

Moikka kaikille! Olen Elena, kampaaja/ CIDESCO-kosmetologi.
Opiskelin Espoon Omniassa ja Stadin ammattiopistossa. (Vaihto-opiskelijana olen suorittanut myös jakson Isossa-Britanniassa). Työuran aikana olen myös suorittanut lukuisia täydennyskoulutuksia sekä Suomessa, että ulkomailla.

Suosikkejani ovat babylights-raidoitukset, balayage- ja hand touch-tekniikka. Kosmetologi­taustaisena kampaajana huolehdin hiusten hyvinvoinnista ja terveydestä. Vahvuuksiini kuuluu myös vahva suomen kielen taito: sekä suullinen että kirjallinen (Olen asunut Suomessa 20 vuotta).

Olen positiivinen, avoin, ahkera, erittäin tarkka ja asiakaspalveluhenkinen ihminen, lähestyn ihmisiä nopeasti ja helposti! Lämpimästi tervetuloa ❤️

Elena, kampaaja ja CIDESCO-kosmetologi Espoon Tapiolassa.
Kampaaja Venla, Salon Hot Hair.

Venla

Hei kaikki 🥰 Olen Venla, olen lähtöisin Sotkamosta, mutta viimeiset 6 vuotta asustelin Oulussa ja nyt olemme muuttaneet perheeni kanssa tänne Espooseen. Opiskelin kampaajaksi Kainuun ammattiopistossa ja valmistuin 2015, jonka jälkeen opiskelin kosmetologiksi Oulun kosmetologikoulussa josta valmistuin 2017. Huomasin heti, että kyllä hiukset oli enempi se oma juttu, joten siitä lähtien olenkin työskennellyt hiusten parissa 💇🏻‍♀️

Erityisesti tykkään toteuttaa erilaisia raidoitus+leikkaus kokonaisuuksia. Parasta on päästä tekemään juuri asiakkaan toiveisiin, tyyliin ja kokonaisuuteen sopivat hiukset. Jatkuva itsensä kehittäminen muuttuvien trendien ja uusien tekniikoiden kautta, ja ennenkaikkea ihanat asiakaskohtaamiset tekevät tästä työstä ihan parasta 🥰

Tervetuloa mun penkkiin ❤️

Kun haluat
yksilöllistä ja ammattitaitoista
parturi-kampaamo- tai kauneuspalvelua
kiireettömässä ympäristössä,
valintasi on Salon Hot Hair.

Tervetuloa!

Parturi-kampaamo, jossa on parhaat, ammattitaitoset kampaajat.
Hääkampaus ja muut kampaukset Espoon Tapiolassa, Kauppakeskus Ainoassa - Salon Hot Hair.
Salon Hot Hair, parturi-kampaamo Espoon Tapiolassa, Kauppakeskus Ainoassa.
Paras kampaamo Espoo.

Loistavaa ja osaavaa palvelua, kuten aina!
– Anne

Ammattitaitoinen kampaaja, joka osasi hyvin arvioida kuinka lyhyeksi hiukseni on hyvä lyhentää, jotta malli olisi minulle paras mahdollinen. Miellyttävää asiakaspalvelua ja siisti kampaamotila, olen oikein tyytyväinen.
– Lempi
Paras parturi-kampaamo Espoon Tapiolassa.
Kampaamo Salon Hot Hair, Espoo.

Olen käynyt täällä kolmella eri kampaajalla ja joka kerta olen iloisena poistunut. Hinnat ovat kohdallaan laatuun ja palveluun nähden.
– Happy

Mahtava ja ammattitaitoinen palvelu, en käy enää muualla! Tuotteet sopivat hyvin herkällekin päänahalle ja asiakkaan toiveita todellakin kuunnellaan. Suosittelen!
– Jenni
Kampaamo Espoon Tapiolassa.

Katso lisää kuvia: