Hiustenpidennykset

Pidemmät ja tuuheammat hiukset
ammattitaitoisella kampaajalla
Espoon Tapiolassa!

Hiusten­pidennykset

Hiustenpidennykset mahdollistavat pitkät ja tuuheat hiukset vain muutamassa tunnissa. Ammattitaitoisen kampaajan tekemät hiustenpidennykset näyttävät luonnollisilta ja oikein laitettuina ne kestävät pitkään. Pidennykset eivät vahingoita omia hiuksia.

Meillä on maksuvaihtoehtona myös lasku ja osamaksu. Luethan ohjeet täältä: LASKU JA OSAMAKSU

Hiustenpidennys voidaan toteuttaa eri tavoilla. Sopivin tekniikka kannattaa valita yhdessä kampaajan kanssa. Teemme teippipidennyksiä ja sinettipidennyksiä, ja meiltä saat myös klipsi- ja ponnaripidennykset!

Ammattitaitoisen kampaajan tekemät hiustenpidennykset näyttävät luonnollisilta ja oikein laitettuina ne kestävät pitkään.
Ammattitaitoisen kampaajan tekemät hiustenpidennykset näyttävät luonnollisilta ja oikein laitettuina ne kestävät pitkään.
Hiustenpidennys Espoo Tapiola.
Hiustenpidennykset tuovat lisää pituutta ja tuuheutta.

Ennen hiustenpidennystä

Ennen ajan varaamista kannattaa miettiä, minkälaiset hiukset haluaisit.

 • Miten muotoilet hiuksiasi? Miten pidät niitä?
 • Minkä pituiset hiukset haluaisit?
 • Haluatko pysyvät hiustenpidennykset vai illalla pois otettavat?

Hiusten pituus kannattaa myöskin miettiä kunnolla, sillä hiustenpidennyksissä pituus on yksi arvokkaimmista ominaisuuksista.

Hiustenpidennyksen värit.
Luonnollisimman lopputuloksen saat, kun otamme huomioon sinun omat hiuksesi!

Paljonko pidennyshiusta tarvitaan?

Pidennyshiusta on saatavilla lyhyestä 35 cm pituudesta 70 cm pituuteen. Mitä pidempää hius on, sitä arvokkaampaa se myös on.

Tarvittava pidennyshiusten määrä riippuu täysin oman hiuksen paksuudesta sekä halutusta lopputuloksesta. Määrän tulee olla sopiva omaan hiukseen suhteutettuna: toisella saattaa riittää yksi puntti pidennyshiusta, kun toinen tarvitsee useamman puntin.

Tästä syystä tulee aina varata ilmainen konsultaatio, sillä jokainen hius on yksilöllinen, ja luonnollisimman lopputuloksen saat, kun otamme huomioon sinun omat hiuksesi!

Hiustenpidennyksen värit.
Hiustenpidennyksiä saa nykyään melkein jokaiseen väriin sopivana.

Hiustenpidennyksen värit

Pidennysten väriä ei kannata ennakkoon murehtia, sillä hiustenpidennyksiä saa nykyään melkein jokaiseen väriin sopivana. Hiustenpidennyksiä saa

 • raidoitettuna
 • valmiiksi tyvivärjättynä
 • lämpimissä sävyissä ja
 • viileämmissä sävyissä

Eri sävyjä voi myös tarvittaessa yhdistellä.

Kampaajasi voi myös tarvittaessa sävyttää pidennyshiusta sinulle sopivaksi – mutta ethän tee tätä omatoimisesti! Pidennyshiuksen käsittely on erilaista kuin oman luonnonhiuksen käsittely, ja toivoisimme, että annat ammattilaisen tehdä tarvittavat sävymuutokset.

Pysyvät hiusten­pidennykset

Jos haluat pysyvät pidennykset, vaihtoehtoina on kaksi tekniikkaa:

Väliaikaiset hiusten­pidennykset

Jos haluat hiustenpidennyksen, jonka voit itse kiinnittää halutessasi, tutustu klipsi- ja ponnaripidennyksiin. Klipsipidennyksestä ja ponnaripidennyksestä saa upeat lisäkkeet kampauksiin, ja ne on helppo kiinnittää sekä ottaa pois.

Teippi­pidennykset

Teippipidennys on suosituin hiustenpidennysmenetelmä, sillä teippihiusta voi käyttää useaan kertaan uudelleen.

Teippihius kiinnitetään laittamalla kaksi vastapalaa kiinni toisiinsa, ja omasta hiuksesta jätetään osio pidennysten väliin.

Teippihius pysyy hyvin omassa hiuksessa kiinni, ja ponnarinkin voi huolettomasti laittaa melkein mihin kohtaan haluaa.

Oikein tehdyt hiustenpidennykset näyttävät luonnollisilta.
Oikein tehdyt hiustenpidennykset näyttävät luonnollisilta.

Teippipidennyksen huolto

Teippihiustenpidennys tulee huoltaa noin 5 – 8 viikon välein. Huoltoväli on hyvin yksilöllinen, ja siihen vaikuttavat

 • oman hiuksen kasvu
 • muotoilutottumukset
 • hiusten hoito

Huollossa teippihius irroitetaan poistoaineen sekä piikkikamman avulla. Teippiosioiden väliin laitetaan poistoainetta, joka auttaa kahta teipinpalasta irtoamaan toisistaan. Piikkikammalla autetaan näiden irtoamista. Oma hius on edelleen siellä välissä, vaikka teipit irroitetaan.

Kun kaikki teipit on poistettu, omat hiuksesi pestään syväpuhdistavalla shampoolla. Sen jälkeen hiukset kuivataan, jotta niihin voidaan kiinnittää uudet teipit.

Teippipidennyshiuksen teippiosioista irroitetaan vanha teippiosa pois, ja kiinnitetään siihen kokonaan uusi tilalle. Teipit kiinnitetään takaisin.

Pidä huolta teippipidennyksistä

Jokaisella pidennyshiuksella on valmistajansa omat hoito-ohjeet ja suositukset. Näitä tulisi aina noudattaa, jotta pidennyshius palvelee sinua mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa.

Teippihius pysyy hyvänä jopa yli vuoden, kun sitä hoidetaan oikealla tavalla ja oikeilla tuotteilla.

Teippien kiinnitys on suhteellisen nopeaa, ja tästäkin syystä teippipidennysten suosio on suuri.

Varaa aika konsultaatioon!

Varaathan aina konsultaation, ennen kuin päätät varata pidennysaikaa! Katsomme yhdessä oikean määrän sekä sävyn, joka sopii sinun hiuksiisi!

Teippipidennyksen hinta

(1 puntti/10 paria)

30 cm178 €
40 cm 222 €
50 cm314 €
60 cm380 €

Hiustenpidennysten huolto

Hiustenpidennysten huollot80 € / h

Varaa aika konsultaatioon!

Varaathan aina konsultaation, ennen kuin päätät varata pidennysaikaa! Katsomme yhdessä oikean määrän sekä sävyn, joka sopii sinun hiuksiisi!

Sinetti­pidennykset

Sinettipidennys on huomaamaton, kevyt ja useamman kuukauden kestävä hiustenpidennystekniikka.

Sinettihiuksia on 25 osiota per paketti. Sinettihiuksen päässä on vahasta valmistettu sinettiosa, joka kiinnitetään omaan hiukseen kolvin avulla. Kolvi on laite, joka lämpenee 180 – 200 asteeseen. Kolvi sulattaa sinettiosan hiuksiisi ja se pyöritellään sormilla pieneksi tasaiseksi jyväksi.

Sinettiosioita kiinnitetään 25 kappaleesta jopa 140 kappaleeseen, riippuen lähtötilanteesta sekä halutusta lopputuloksesta.

Sinetit ovat pieniä, hyvin huomaamattomia jyvämäisiä osioita – ehkä noin kolmen riisinjyvän kokoisia.

Hiustenpidennykset voidaan toteuttaa teippipidennyksinä tai sinettipidennyksinä.
Hiustenpidennykset voidaan toteuttaa teippipidennyksinä tai sinettipidennyksinä.

Sinettipidennyksen kesto

Sinettipidennys pysyy 2 kuukaudesta jopa puoleen vuoteen hiuksissa. Tämäkin vaihtelee, koska jokainen hius kasvaa eri tavoin, ja jokainen käsittelee eri tavalla hiuksiaan.

Sinettihiusta tulee käsitellä varovasti. Harjaaminen tulee tehdä varovasti, etteivät harjan piikit vedä sinettejä alemmas tai irti.

Sinettipidennyksen kiinnityksessä kestää kauemmin kuin esimerkiksi teippien kiinnityksessä. Jos haluat koko pään sinettipidennyksen, varaudu viettämään kampaajalla usea tunti.

Sinettipidennyksen poistaminen

Sinetit poistetaan poistoaineen sekä pihtien avulla. Sinetin päälle laitetaan poistoainetta, joka pehmentää sinettiosaa. Sinettiä puristellaan pihdeillä, kunnes sinettiosa on murusina ja irtoaa omasta hiuksesta.

Sineteille on erityisen tärkeää noudattaa oikeaoppista poistoa!

Sinettihiusta voi halutessaan käyttää uudelleen, mutta poistovaiheessa sinettipidennyshiusosiosta lähtee hiusta, jolloin sinettihius ei ole enää yhtä paksu kuin ensi kertaa laitettaessa.

Toiset haluavat, että sinetit heitetään pois, kun ovat kerran olleet päässä. Tällöin kiinnitetään kokonaan uudet sinettihiukset omiin hiuksiin.

Tästä kannattaa puhua yhdessä kampaajan kanssa. Pidennyshiusten kunto täytyy myös ottaa huomioon.

Varaa aika konsultaatioon!

Varaathan aina konsultaation, ennen kuin päätät varata pidennysaikaa! Katsomme yhdessä oikean sopivimman tekniikan, hiusten määrän ja pituuden sekä sävyn, joka sopii sinun hiuksiisi!

Sinettipidennyksen hinta (1 puntti/25 sinettiä)

30 cm122 €
40 cm 152 €
50 cm198 €
60 cm216 €

Sinettipidennysten huolto

Hiustenpidennysten huollot80 € / h

Pysyvien hiusten­pidennysten hoito

Pidennyksiä tulee pestä aina kosteuttavalla, kampaajan sekä valmistajan suosittelemalla shampoolla.

Hoitotuotteiden käyttö on pidennyksille erittäin tärkeää. Pidennyksille tulee käyttää aina poispestävän hoitoaineen lisäksi myös niihin jätettävää hoitoainetta.

Nukkuessasi ja urheillessasi letitä tai kiinnitä hiukset ponnarille.

Älä kisko hiuksia, äläkä vedä niitä kovakouraisesti harjatessa.

Selvitä hiukset ensin latvasta, ja sen jälkeen kohti tyveä.

Pidennysten sävytys sekä värjäys aina omalla vastuulla. Valmistajat eivät suosittele pidennysten värjäämistä kotikonstein. Kysy aina kampaajaltasi, mikäli harkitset hiusten sävytystä!

Päivittäinen lämpökäsittely kuluttaa pidennyshiusta. Muista siis muotoilla pidennyshius mahdollisimman miedolla lämmöllä.

Hiustenpidennys ei vaurioita omaa hiustasi, jos hoidat sen täysin ohjeiden mukaisesti!

Jos pidennys irtoaa tai oma hius vaurioituu

Jos oma hiuksesi alkaa jostain syystä näyttää vaurioituneelta tai pidennyksiä lähtee irti, varaa heti aika kampaajallesi! Syynä voi olla mm.

 • ponnari on kiinnitetty liian korkealle > tällöin pidennyksen kiinnityskohta vetää omaa hiustasi
 • hiuksia on harjattu märkinä kovakouraisesti
 • olet nukkunut pidennykset auki > kiinnityskohta pääsee liikkumaan nukkuessasi ja saattaa hiertää tai vetää omaa hiustasi
 • pidennysten kiinnityskohtiin on tullut takkuja eikä niitä ole selvitetty
 • pidennyksen kiinnityskohtaan on jäänyt hoitoainetta
 • olet pessyt pidennyshiusta sopimattomalla tuotteella, ja pidennyshius on mennyt tästä syystä huonoon kuntoon

Myös liian pitkälle venynyt huolto saattaa aiheuttaa pidennysten irtoamisen. Muista siis huoltaa hiustenpidennyksesi ajoissa ja säännöllisesti. Jos et ole varma huollon tarpeellisuudesta, voit varata kampaajallesi lyhyen ajan, jolloin käytte yhdessä läpi kiinnityskohdat.

Hiustenpidennysten huolto

Pidennysten huollot veloitetaan siihen kuluvan ajan mukaan tuntiveloituksena.

Hiustenpidennysten huollot80 € / h

Pidennysten huollossa ja poistossa saattaa pelästyttää, kun omaa hiusta on esimerkiksi vanhoissa teipeissä mukana. Kyllä, siellä välissä on kaikki se hius, mikä ei tuona viiden viikon aikana pääse putoamaan harjan mukana irti.

Samoin sinettien poistossa: sinettien välissä on varmasti hiusta, joka ei ole päässyt tarttumaan harjaan, vaan jää pidennysten kiinnityskohtiin ja poistuu vasta kun pidennys irroitetaan.

Jos epäröit, miten pidennystä tulee hoitaa, kysy aina kampaajaltasi apua. Olemme aina tavoitettavissa ja haluamme, että pidennyksistä on sinulle mahdollisimman pitkä sekä vaivaton ilo!

Klipsi­pidennykset

Jos haluat hiustenpidennyksen, jonka voit itse kiinnittää halutessasi:

Suosittelemme klipsi­pidennyksiä, jotka kiinnitetään tupeeraus­tekniikalla omien hiusten sekaan, tai sitten ponnari­pidennystä (kiinni­kampauksiin), joka kiinnitetään omien hiusten päälle ponnariksi – tästä saa muotoiltua myös nutturakampauksen tai letin.

Klipsipidennyksestä ja ponnaripidennyksestä saa upeat lisäkkeet kampauksiin, ja ne on helppo kiinnittää sekä ottaa pois.

Jos haluat hankkia väliaikaisen pidennyksen, varaa konsultaatioaika, niin autamme sinua. Voimme myös halutessasi kiinnittää nämä sinulle!

Jos tarvitset juhliin, häihin, illanviettoon upeat hiukset, varaa meille aika kampaukseen.

Mikäli et ole koskaan ennen käyttänyt tällaisia pidennyksiä, voimme opettaa miten nämä tulee kiinnittää. Varaa vain aika meille!

Saat suullisesti vielä kaikki hoito-ohjeet sekä neuvot pidennyksillesi kampaajaltasi kiinnityksen yhteydessä. Ethän epäröi kysyä – ei ole olemassakaan tyhmiä kysymyksiä.

Olemme täällä juuri sinua varten!

Varaa aika konsultaatioon!

Varaathan aina konsultaation, ennen kuin päätät varata pidennysaikaa! Katsomme yhdessä oikean sopivimman tekniikan, hiusten määrän ja pituuden sekä sävyn, joka sopii sinun hiuksiisi!

Kun haluat
yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua
kiireettömässä ympäristössä –
valintasi on Salon Hot Hair.
Tervetuloa!