Keratiinikäsittely Espoo Tapiola, Kauppakeskus Ainoa, Salon Hot Hair.

Uutena palveluna Salon Hot Hairissa Four Reasons Smoothing Treatment silottava, vegaaninen keratiinikäsittely.

Four Reasons Smoothing Treatment on silottava vegaaninen keratiinikäsittely, joka silottaa, suoristaa ja pehmentää hiusrakennetta, helpottaa hiusten selvitystä ja nopeuttaa niiden kuivumista. Käsittely tehdään hiukseen muotoiluraudan kanssa. Kokonaisuudessa käsittelyyn kuluu 2-4 tuntia, riippuen hiuksen pituudesta ja paksuudesta. Käsittely on ratkaisu kaikille kurittoman pörröisille hiuksille.

Smoothing Treatment –kampaamokäsittelyn teho perustuu glyoxylic acid –aktiiviaineeseen, jolla on kyky manipuloida hiuksen aminohappoketjuja ja näin relaksoida ja suoristaa hiusta. Smoothing Fluid sopii kaikille hiuslaaduille, jopa vaalennettuun hiukseen. Hiuslaatujen erot otetaan huomioon muotoiluraudan lämpötilalla ja raudan vetojen määrällä.

Vegaaninen koostumus jäljittelee keratiinisuoristuksen antamaa lopputulosta; tuote manipuloi keratiiniketjut uuteen muotoon ja pehmentää hiuksen rakenteen jopa neljäksi kuukaudeksi. Käsittely jättää hiukset sileäksi, suoremmiksi ja pehmeiksi, kuitenkaan niitä latistamatta. Käsittely voidaan tehdä myös hennoille hiuksille.

TÄTÄ KAIKKEA SMOOTHING TREATMENT -KÄSITTELY TEKEE

· Pehmentää ja silottaa pörröistä, karheaa ja taipuisaa hiusta

· Suoristaa kiharaa hiusta

· Helpottaa hiusten selvitystä

· Nopeuttaa hiusten kuivaamista

· Lisää hiuksien hallittavuutta

Suosittelemme varaamaan ensin ajan ilmaiseen konsultaatioon ajanvarauksestamme.

Jaa tämä myös ystävillesi!

Samankaltaiset artikkelit